Magunkról

Eredetileg mindketten grafikusok vagyunk, de mindig is szerettünk egyéb, kézügyességet igénylő dolgokkal bíbelődni. Egyikünknek volt sok figura terve (rajzban és a fejben egyaránt), másikunknak meg nagy szenvedélye a varrás, úgyhogy 2012 nyarán megalapítottuk a Szoka Designt.

Megunt, kiselejtezett anyagokból készítünk saját tervezésű, egyedi, színes lényeket, párnákat, falvédőket, csörgőket, táskákat (meg mindent, ami csak eszünkbe jut, fantáziánk és kreativitásunk határtalan). 

Minden egyes darabunk egyedi és megismételhetetlen, ezért általában nem is kíséreljük meg az ismétlést, vagy ha mégis, valamiben (anyagában, színében) biztos eltér  az eredetitől.

Kínálatunkban grafikáink is megjelennek kitűzőkön, képeslapokon, nyomatokon, illetve most már pólókon, gyermek ruhákon is.

Szívünket-lelkünket belevarrjuk/rajzoljuk ezekbe a tárgyakba, remélvén, hogy más is örömét leli bennük.

Kézműves vásárokban és boltokban áruljuk portékáinkat, de megrendelésre is készítünk bármit, amire vágysz. Ha megtetszik valamelyik munkánk, vagy van valami ötleted, terved, amit megvalósíthatnánk, keress minket bizalommal!

Üdvözlettel:  a Szoka Design (szokadesign@gmail.com)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése